Boxershort met lange of korte pijpjes?

De boxershort is razend populair onder de Nederlandse man. Het is een van de meest gedragen ondergoedsoorten. Mannen schijnen zich zelfverzekerder te voelen als zij een boxershort met pijpjes dragen. Al heel wat jaren wint de strakke boxershort het van de wijde. En ook in de categorie strakke boxershorts zijn verschillende soorten te onderscheiden. Wij richten ons op de boxerbrief en de zogenaamde trunk.

 

Boxerbrief VS Trunk

De boxerbrief zit aangesloten op het lichaam en heeft lange pijpen. De trunk is een boxerbrief met korte pijpjes. Beiden geven veel ondersteuning. De boxerbrief wordt met name voor sport gebruikt en als alledaags ondergoed. Tijdens het sporten is het bijvoorbeeld heel prettig dat de pijpjes niet omhoog kruipen. Op dit moment bedekt een boxerbrief doorgaans 1/3 van het bovenbeen. De trunk wordt bij meer gelegenheden gedragen, bijvoorbeeld ook tijdens het uitgaan en als je ergens gekleed naartoe moet.

 

Naden

Andere verschillen tussen de boxerbrief en de trunk zitten hem vooral in details. Zo heeft de boxerbrief op de achterkant vaak twee naden die hiermee de billen uitlichten. De trunk heeft meestal geen gulp en is negen van de tien keer naadloos.

 

Waar je nu als man voor moet kiezen is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Zowel de boxerbrief als de trunk zijn in veel verschillende stoffen, kleuren en prints beschikbaar. Beiden geven je als man perfecte ondersteuning. Het is een kwestie van uitproberen om te ontdekken welke van de twee het best bij een bepaalde gelegenheid past. Of simpelweg wat je als man het mooiste vindt staan.

 

BOXERSHORTS