Menu
EUR
Clever herfstcollectie; voor ieder wat wils

Clever herfstcollectie; voor ieder wat wils

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Clever herfstcollectie; voor ieder wat wils

Clever is uit met een prachtige afwisselende heren ondergoed collectie onder de noemer Clever Ethnies 2016-II. Het fotogenieke Rio de Janeiro is gekozen als plek om de collectie te fotograferen. De Ethnies collectie verwijst naar de verschillende etniciteiten in de oudheid. Dit zie je duidelijk terug in de gekozen prints.

Heren ondergoed voor ieder moment

Clever Ethnies biedt voor ieder moment passend heren ondergoed. De collectie bestaat uit de categorieën Prints, Pick & Go, Sport, Elite, Sexy en Swimwear. De collectie biedt ook veel afwisseling in soort heren ondergoed. Clever Ethnies heeft boxershorts, slips, jockstraps en herenstrings in de collectie. Je ziet ook regelmatig de Cheeky boxershort of slip terugkomen. Dit is een laag uitgesneden boxershort of slip, die laag op de heup valt.

Stoffen

De stoffen die Clever gebruikt in deze collectie zijn voornamelijk katoen, polyester en spandex. Vaak is het een combinatie van deze stoffen. Clever staat bekend om de hoge kwaliteit en ook om het speciale vakje voor de edele delen. Dit zorgt ervoor dat het heren ondergoed lekker zit en er ook mooi uitziet.

Afwisselende collectie

De hoeveelheid aan categorieën laat al zien dat er binnen deze collectie van alles te koop is. Neem bijvoorbeeld de lichtgeel met cognac-kleurige Ancestral herenstring. Een stijlvolle string in mooie tint. Of een boxershort in mooie print, zoals de Clever Zulu boxershort. Een mooi vormgegeven en hippe witte slip is de Clever Boriqua dance matrix slip. Neem vooral een kijkje op onze site om de volledige Clever Ethnies 2016-II te bewonderen.

Clever Moda collectie!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!