Clever; stijlvol en sexy heren ondergoed


Clever underwear


Het heren ondergoed merk Clever is begonnen in 2004. Al ruim tien jaar timmert dit Colombiaanse merk aan de weg met een herkenbare Latijns-Amerikaanse stijl. Clever richt zich op de moderne modebewuste man. De Zuid-Amerikaanse man wil stijlvol en sexy ondergoed, maar ook Europese en Amerikaanse mannen geven steeds meer om hoogwaardige heren lingerie. Clever wordt inmiddels verkocht in Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten.

 

De collectie

Clever heeft een brede collectie van boxershorts, slips, tangaslips, strings, jockstraps en swimwear. Alle producten zijn van hoog kwalitatief materiaal, zoals zacht stretch materiaal, geprint katoen en gladde microfiber. Clever ondergoed heeft vaak heldere kleuren en in het oog springende prints. De tailleband is er in veel verschillende kleuren en heeft ook nogal eens een andere kleur dan de boxer of slip zelf. Ook worden doorschijnende stoffen gebruikt om de lingerie een sensuele uitstraling te geven. Tegelijkertijd zijn dit prettig ademende stoffen.

Een belangrijk kenmerk van Clever underwear is de push-up in alle modellen. Een speciaal vakje voor de edele delen voor ultiem draagcomfort en waardoor er een mooie lift ontstaat. De modellen vallen allemaal laag op de heup, zodat het mannelijk lichaam beter tot zijn recht komt.

 

Innovatie

Innovatie is een van de pijlers voor het merk Clever. Hiermee onderscheidt het zich van andere merken. Continu wordt gekeken naar mode en trends om de klant hoge standaarden te bieden en tegemoet te komen aan de stijl van de modebewuste moderne man. Zowel het ontwerp als de gebruikte stoffen moeten van kwalitatief hoog niveau zijn.

 

CLEVER COLLECTIE