Menu
EUR
Croota Underwear

Croota Underwear

Door: Else de Kwaasteniet Reacties: 0

Australische invloeden met Croota mannenlingerie

Croota Underwear

Hip, trendy en vooruitstrevend, zo kun je het mannen ondergoed van het Australische merk Croota underwear zeker noemen. Sinds 2006 is Croota actief. Vanuit Sydney is het merk begonnen. In 2012 is er een nieuwe basis bijgekomen in Huntington Beach, Californië. Hier ontwerpt Sang Croota, directeur en creatief brein van Croota, nieuwe lijnen met uitzicht op het strand. Maar de Australische roots zijn altijd terug te zien in het ondergoed.

Heupmodel

Croota underwear is vaak te herkennen aan op Australië geïnspireerde bloemenprints of heldere kleuren. Maar de veelzijdige collectie bestaat bijvoorbeeld ook uit boxershorts met een ruitenprint of een tijger. Een ander belangrijk kenmerk waarmee Croota zich onderscheidt is het heupmodel boxershort. Met de laaggesneden modellen komen de rondingen van het mannelijk lichaam nog beter uit. Het geeft bovendien een sensuele uitstraling.

Gebruikte stoffen

Voor de diverse modellen ondergoed worden zachte stoffen gebruikt die aanvoelen als een tweede huid. Croota ondergoed is meestal van katoen met veel stretch, dat zacht aanvoelt en ademend is. De elastiekbanden in de taille zijn van satijn, wat zorgt voor een hoog draagcomfort. De modellen zijn naadloos en beschikken over een push-up. Het prettige materiaal geeft het gevoel dat je niks aan hebt.

Innovatie

Croota heeft een breed assortiment dat aansluit bij de wensen en de lifestyle van de brede doelgroep. Altijd wordt gewerkt aan het verbeteren van het merk. Nieuwe materialen en productietechnieken worden opgemerkt en toegepast in het ontwerp en de productie van het ondergoed. Om de consument veel variatie te bieden introduceert Croota iedere drie tot vier maanden nieuwe modellen.

De Croota collectie van Lingerie-4-men bestaat uit boxershorts, slips, strings en jockstraps. Meerdere stijlen van Croota zie je terug in het aanbod. 

CROOTA COLLECTIE - KLIK HIER!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!