Menu
EUR
Denim heren ondergoed

Denim heren ondergoed

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Denim herenondergoed is hot

Echt populair in de wereld van herenondergoed is op dit moment denim. Denim boxershorts, jockstraps en strings. Steeds meer herenlingerie webshops kopen denim ondergoed in. Meestal gaat het om een trendy jeans look en is de lingerie zelf gemaakt van polyester. Hiermee is het draagcomfort zeer hoog.

Denim herenlingerie

Wat is er zoal te koop in de wereld van het denim herenondergoed? Er is van alles te koop. Van een stijlvolle boxer tot heel spannende denim jockstrap. Het Griekse merk Modus Vivendi is bijvoorbeeld de spannende weg ingeslagen. Zij verkopen onder andere een denim jockstrap met een stuk leer aan de voorkant met daarin veters.

Diesel

Het spijkerbroekenmerk Diesel verkoopt ook mooie denim boxers voor onder de spijkerbroek. Dit zijn boxershorts in denim look met mooie naden en gemaakt van heel zacht en comfortabele stof. Natuurlijk is de brede elastieken band voorzien van het Diesel logo.

Clever kiest denim

Ook het Colombiaanse merk Clever heeft denim omarmt. Zij verkopen slips en boxershorts in een prachtige trendy jeanslook. De lingerie is gemaakt van polyester, waardoor het heel draagbaar is.

COLLECTIE HEREN ONDERGOED - KLIK HIER!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!