Menu
EUR
Midden-Oosten: markt voor herenondergoed?

Midden-Oosten: markt voor herenondergoed?

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Midden-Oosten: markt voor herenondergoed?

Het Midden-Oosten heeft een belangrijke betekenis in de wereld om verschillende redenen. Zo ligt het gebied op het kruispunt van drie continenten: Europa, Azië en Afrika. Hierdoor vervult het Midden-Oosten vaak een economische en culturele brugfunctie tussen de aangrenzende gebieden. Maar nu terug naar waar het om draait, herenondergoed. Wat kun je zeggen over herenondergoed in het Midden-Oosten?

Herenondergoed in Dubai

Op basis van de informatie die vindbaar is, kom je met name meer te weten over de herenondergoedmarkt in Dubai. Daar is veel te koop. Zo is er in een enorm winkelcentrum in Dubai, Mall of the Emirates, een grote Calvin Klein winkel geopend. In de winkel is een duidelijke afgesloten ruimte voor mannen en vrouwen, blijkt uit het persbericht dat werd verstuurd over de opening.

Stijgende markt dameslingerie

Het Britse Mark’s and Spencer noemt Saudi-Arabië als de nummer 1 markt voor speciaal ondergoed. In dit land waren het altijd de mannen die werkzaam waren in de lingeriezaken. Hierop is protest gekomen van vrouwen, omdat zij bij het kopen van ondergoed graag geholpen willen worden door een vrouw. Hiermee zijn de uitgaven door vrouwen aan lingerie enorm toegenomen.

Inspiratie

Echte interessante feiten over herenondergoed in het Midden-Oosten zijn helaas niet beschikbaar. Het kan niet anders dan dat de verschillen heel groot zijn met landen als Israël, Jemen, Oman, Dubai en Koeweit. In ieder geval laten herenondergoed ontwerpers zich graag inspireren door Arabische patronen in hun ontwerpen.

Heren ondergoed collectie

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!