Herenondergoed met lift steeds populairder

Vrouwen dragen al jaren beha’s met voorgevormde cups, maar ook voor mannen is op dit moment volop liftend ondergoed te koop. Herenondergoed met een zogenaamde lift of push-up wordt meer er meer verkocht. Dit zijn boxershorts of slips waarmee de genitaliën van de man worden gelift. Hierdoor lijkt de penis groter.

 

Ontstaan push up

Herenondergoed met lift of push-up in de broek bestaat nog niet zo lang. Een van de eerste merken die dit introduceerde was Andrew Christian. Hij begon in 1997 in Los Angeles met een frontlifter. In 2006 kwam de Australische zwembroekfabrikant AussiBum ook met een frontliner. Op het begin werd dit ondergoed eigenlijk alleen in de gayscene geadopteerd. Pas na 2007 werd de push-up onderbroek echt populair bij een breed publiek.

 

Billen lift

De Britse keten Marks & Spencer verkoopt naast het push-up ondergoed ook een variant die de billen lift. Dit merk gebruikt een naar het lichaam vormende ondersteuning waardoor het achterwerk 20 procent groter lijkt en de aanblik van het geslachtsdeel met 38 procent toeneemt.

MUNDO UNICO

 

Lift technieken

Er zijn verschillende technieken om de lift in het ondergoed te realiseren. Een manier is de zogenaamde ‘wonderjock’ een op de 'wonderbra' gebaseerd buideltje waar de man zijn edele delen inlegt zodat alles als het ware 'een verdieping hoger' komt te liggen. Een andere mogelijkheid is het materiaal op een natuurlijke manier naar voren brengen. Bij deze modellen zit er dan een soort van 'bulge booster' verwerkt in de onderbroek. Je stopt alles door het lusje en je aanzien verdubbeld zowat.

 

Clever

Op dit moment wordt er veel herenondergoed met push-up of lift verkocht. Het Colombiaanse Clever heeft de lift in alle modellen ondergoed verwerkt. Van slip tot string en boxershort. En het gaat niet alleen om het vergroten van het mannelijk geslachtsdeel, maar de genitaliën krijgen ook meer lucht. Hierdoor wordt het draagcomfort vergroot.

 

 

COLLECTIE HEREN ONDERGOED