Menu
EUR
Hoog- of laag uitgesneden ondergoed?

Hoog- of laag uitgesneden ondergoed?

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Hoog- of laag uitgesneden ondergoed?

Herenondergoed is er in veel verschillende soorten. Waar ook veel verschil in zit is op welke manier een boxershort, string of slip gesneden is. Hoog of laag uitgesneden onder en/ of boven maakt nogal wat verschil voor het model en de manier van dragen. De ene man verkiest een laag uitgesneden boxershort die op de heupen ligt vanwege de sexy belijning. De andere man heeft graag dat de boxershort net onder de navel komt, zodat de boxer zo mooi mogelijk afkleed.

Boxershort

Als je kijkt naar de boxershort dan zie je een hoop stijlen terug als het gaat om de uitsnijding. Zo heb je de boxer, de boxer brief en de trunk. De boxer heeft de ‘normale’ lengte, de trunk komt tot net boven de knie en de boxerbrief heeft hele korte pijpjes. Aan de bovenkant zie je in alle drie de modellen ook variatie in de manier van uitsnijden. Het kan een lage boxershort zijn die als het ware op de heupen ligt of een die net onder de navel eindigt. Vaak wordt van het lage model gezegd dat het het mannelijk lichaam heel mooi weergeeft.

Tangaslip, jockstrap, string

Een tangaslip is altijd hoog uitgesneden en de jockstrap meestal ook. Bij strings zijn er nog wel wat verschillen in de manier van uitsnijden. Soms is de elastieken band het enige stukje stof om de middel. Soms zit er nog aardig wat stof en vaak is het een klein beetje stof en heeft de string verder geen elastieken band.

Hoog of laag uitgesneden?

Hoog of laag uitgesneden herenondergoed kennen beiden voor- en nadelen. Voor ieder mannenlijf is een mooi model te vinden. Hoog uitgesneden boxershorts zijn wat traditioneler en de lage wat hipper. Een hoog uitgesneden kan wat vet op de buik of zij mooi verdoezelen en de laag uitgesneden variant heeft net genoeg stof en kan de edele delen mooi accentueren.

Collectie Heren ondergoed - KLIK HIER

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!