Menu
EUR
Hot impetus – Avant-garde Underwear – Nu verkrijgbaar bij Menwantmore

Hot impetus – Avant-garde Underwear – Nu verkrijgbaar bij Menwantmore

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Hot Impetus - Avant-garde Underwear - Nu verkrijgbaar bij Lingerie 4 men

Hot Impetus is in 2007 gelanceerd als een avant-garde, provocerend en luxueus heren ondergoed merk. Hot Impetus richt zich op de moderne man die zeer selectief is in de keuze van kleding en ondergoed. Hot Impetus staat voor hoogwaardige stoffen, innovatieve designs en levendige kleuren. Hot Impetus is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Lingerie 4 men.

Geschiedenis Impetus

Hot Impetus is onderdeel van het Portugese Impetus Portugal. Begonnen als een kleine fabriek met 6 werknemers en uitgegroeid tot een zeer groot bedrijf met 850 werknemers. Impetus Portugal richt zich op design, distributie en verkoop van ondergoed, nachtkleding, loungewear en beachwear. De fabriek maakt gebruik van de meeste innovatieve textielmachines. Impetus wordt wereldwijd in 35 landen verkocht. Onder Impetus vallen de merken Impetus, Hot Impetus, Replay, Eden Park en Protechdry.

Hot Impetus in El corte ingles en Printemps Haussman

Hot impetus is een Avantgarde merk met state of the art designs. Het is dan ook niet voor niks dat dit merk bij de meest toonaangevende warenhuizen van Europa wordt verkocht. Hot Impetus ligt o.a. bij El Corte Ingles in Spanje en Portugal en bij Printemps Haussman in Parijs.

Hot Impetus collectie Herfst/ winter 2016-2017

De Hot Impetus collectie van de Herfst/ winter 2016-2017 haalt haar inspiratie uit de Barok periode. Het kleur gebruik is geïnspireerd door de Chinese dynastieën: burgundy, blauw, groen en grijs. De patronen worden gedomineerd door motieven uit de Barok, bloemenmotieven en de schotse ruit.

Hot Impetus collectie!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!