Menu
EUR
Kwalitatief herenondergoed met sensualiteit; een must voor elke man

Kwalitatief herenondergoed met sensualiteit; een must voor elke man

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Sensueel en kwalitatief herenondergoed; een must voor elke man

Net als vrouwen willen ook mannen zich sexy voelen in hun ondergoed. Het sensuele gevoel bij het dragen van mooi herenondergoed is wat mannen willen. En dat geldt voor zowel hetero’s als homo’s. Anno 2015 is er een enorme variatie aan sensueel en kwalitatief herenondergoed. Sensualiteit en kwaliteit zijn twee belangrijke vereisten waar herenondergoed aan moet voldoen.

Sensueel heren ondergoed

Op het gebied van sensualiteit kun je als man alle kanten op wat betreft lingerie. Van spannend latex tot een opvallend fluoriserende boxershort van mesh; het is allemaal te koop. Sensueel, zonder dat het gelijk ordinair is. Mooi ondergoed met spannende inkepingen of stukjes transparante stof, waardoor een stukje huid zichtbaar wordt. Of een glanzend goudkleurige boxer brief in latex look.

Kwalitatief heren ondergoed

Naast sensueel herenondergoed is de kwaliteit van belang. Want hoe spannend een string ook is, als de stof zweterig is of te los of te strak zit, dan draagt het niet prettig. Draagcomfort is voor mannen ontzettend belangrijk, en terecht. Het begint bij het kiezen van een bepaalde stof. En ook op dat vlak is de keuze heel uitgebreid. Van verschillende katoensoorten, tot synthetische stoffen of juist een mix van een aantal stoffen. De grootste site ter wereld over herenlingerie, The Underwear Expert, geeft een mooi overzicht van alle stoffen die worden gebruikt voor het maken van herenondergoed.

Lift

Kwaliteit zit hem grotendeels in de stof, maar er worden ook speciale technieken toegepast om het draagcomfort en daarmee de kwaliteit van het ondergoed te vergroten. Veel herenondergoed heeft een soort van lift in het ondergoed gewerkt. De edele delen worden hierdoor letterlijk gelift, wat zorgt voor een mooi uiterlijk resultaat, maar ook voor meer lucht. Daarnaast zijn er tal van merken die diverse technieken bedenken om vocht goed af te voeren, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

De markt van herenlingerie zit in de lift. Mannen kiezen steeds vaker voor sensueel ondergoed en zijn zich daarbij ook bewust van kwaliteit. Het leuke is dat je daadwerkelijk alles kunt kopen wat je maar wil. Er zijn veel merken herenondergoed, uit verschillende landen, wat je ook terug kan zien in de collecties.

SHOP DE COLLECTIE HEREN ONDERGOED

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!