De markt van luxe herenondergoed uitgelicht

De markt voor herenondergoed wordt steeds groter. Meer en meer mannen willen bijzonder ondergoed in plaats van de witte slip of de standaard zwarte katoenen boxershort. Ook in de markt van luxe herenondergoed is een toename te zien in de verkoop. Mannen gaan voor luxueus herenondergoed, zoals zijden of op maat gemaakt ondergoed.

 

Stijlbewuste man

Sommige mannen houden van ondergoed dat er heel luxe uitziet. Ook bling bling ondergoed wordt niet geschuwd. De standaard van het huidige luxe mannenondergoed komt eigenlijk overeen met het beeld van mode. De man is stijlbewust als het gaat om kleding en nu dus ook meer en meer wat betreft ondergoed. Wat ook wel logisch is, omdat luxe kleding nu eenmaal mooier valt als de man kiest voor luxe en goedvallend ondergoed.

 Luxe herenondergoed

Homo kiest luxe

Ook al zit luxe herenondergoed in zijn geheel in de lift, je ziet nog steeds dat homo’s vaak nog meer geld uitgeven aan mooi ondergoed dan hetero mannen. Zij zijn zich heel bewust van hun uiterlijk en gaan voor stijl, ook in hun ondergoed. Daar bovenop kiezen homo’s vaak voor originaliteit. Ondergoed moet gemaakt zijn van luxe stoffen, maar ook het model moet bijzonder zijn.

 

Maar wat is er nu precies te koop aan luxe herenondergoed? Het aanbod is heel breed te noemen en gaat van nette boxershorts van goede stoffen tot enorme bling bling slips met stukjes goud. Er is veel zijden ondergoed te koop of bijvoorbeeld van bamboe. Maar het zit hem ook in het model. En als je kijkt naar merken hoef je echt niet alleen bij de Armani’s en Dolce en Gabbana’s te zijn om mooi en luxueus ondergoed te kopen. 

 

COLLECTIE HEREN ONDERGOED