Menu
EUR
Mesh herenondergoed

Mesh herenondergoed

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Mesh herenondergoed staat garant voor een spannende avond

Mesh herenondergoed oftewel transparant of doorschijnend ondergoed, is uitermate trendy in de wereld van mannenlingerie. Herenondergoed van mesh is erg sexy, maar draagt ook prettig omdat het goed ademt. De mate van doorschijnendheid is per merk en item verschillend. Maar het dragen van mesh geeft hoe dan ook een spannend, opwindend en erotisch gevoel.

Mesh in herenondergoed

Herenondergoed merken gebruiken mesh op verschillende manieren. Er zijn bijvoorbeeld boxershorts of boxer briefs te koop die volledig van mesh zijn gemaakt. Deze worden veel door sporters gebruikt, vanwege de ademende stof die ook koel blijft. Het wordt zowel bij warme- als koude weersomstandigheden gedragen. Naast de volledige boxers en slips van mesh zie je als consument ook veel ondergoed waar openingen van mesh in zijn verwerkt.

Mesh is hot

Door de brede adoptie van mesh is het echt een modieuze en diverse ondergoed soort geworden. Mesh combineert comfort met innovatieve en sexy ontwerpelementen. Het ondergoed bestaat meestal uit een mix van spandex, polyester, nylon en elastieke mesh, of een aantal stoffen daarvan. Qua look is er zoals gezegd van alles te krijgen. Van een knalrode volledig van mesh gemaakte slip tot een boxer brief met een aantal sexy openingen van mesh. Merken als Emporio Armani, Gregg Homme, Clever en Jor verkopen allemaal een brede collectie mesh ondergoed.

COLLECTIE SEXY HEREN ONDERGOED - KLIK HIER!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!