Mundo Unico laat zich voor nieuwe collectie inspireren door Europa

De nieuwe Mundo Unico-collectie heet officieel ‘Hemisferio Norte’ oftewel noordelijk halfrond. Jawel, dit Colombiaanse herenondergoed merk heeft zich voor zijn nieuwste collectie laten inspireren door Europa. Het ondergoed krijgt namen mee als Oxford, Venice, Berlin, Amsterdam en Trafalgar. De Eiffel boxershort toont ook daadwerkelijk de Eiffeltoren en de Londres de beroemde rode telefooncellen uit de gelijknamige stad.

 Mundo Unico ondergoed

Boxershorts in corto en medio

De nieuwe collectie bestaat voornamelijk uit boxershorts en long boxershorts. Wat meteen opvalt is dat Hemisferio Norte een veelzijdige collectie is. Veel streepjes, diverse prints, maar ook mooie effen boxershorts. Daarnaast valt op dat de collectie ook wat luxere en feestelijke boxershorts bevat. Voorbeelden zijn de Moscú en de Guadalquivir boxershort.

 

Nylon of katoen met spandex

De gebruikte stoffen zijn van hoge kwaliteit en van licht materiaal. Het draagcomfort is hoog. Het herenondergoed bestaat uit een mix van katoen en spandex of nylon en spandex. Op de elastiekenband komt zoals gewoonlijk het Mundo Unico logo terug. Bij een aantal van de boxershorts zie je verschillende tinten van een kleur terug in de elastiekenband of in het logo.

 

Voor de fotografie, filmpjes en catalogus werd de nieuwe collectie vastgelegd in een atelierachtige omgeving. De donkerharige hunk, met zijn donkere ogen, stoppelige baardje en vanzelfsprekend goddelijke lijf zie je terug in een lichte omgeving met schilderijen, ezels en verfpalet. Daar toont hij de highlights van deze prachtige nieuwe collectie van Mundo Unico. Bekijk hier het filmpje over de Europa-collectie. 

 

Mundo Unico