Menu
EUR
Mundo Unico komt met veelzijdige voorjaarscollectie

Mundo Unico komt met veelzijdige voorjaarscollectie

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Mundo Unico komt met veelzijdige voorjaarscollectie

Natural City is de naam van de nieuwe voorjaarscollectie 2016 van Mundo Unico. Het Colombiaanse merk biedt veel variatie in deze nieuwe collectie. Van diverse prints tot mooie basics en wat spannender herenondergoed met doorschijnende stof. Eigenlijk voor iedere man wat wils.

Boxershorts met streepjes en prints

Wat opvalt is dat streepjes nog steeds erg populair zijn en dat zie je ook duidelijk terug in de collectie. Er wordt veel gebruik maakt van frisse kleuren als blauw en groen en ook combinaties van die twee. De Natural City lijn heeft diverse mooie prints. Een goed voorbeeld is een blaadjesprint of een meer abstracte print in groen- en blauwtinten. Een goede tegenhanger hiervan is een boxershort en slip in een mooie print in oranje, rood, geel en bruin.

Sexy herenondergoed

Voor wat sexier herenondergoed vind je in deze collectie een prachtige zwarte boxershort met doorschijnende zijkanten. Het doorschijnende deel van mesh loopt door tot de billen. Daarnaast is er ook een knalrode boxershort te vinden in de voorjaarscollectie.

Stoffen, push-up en elastieken band

De gebruikte stoffen zijn combinaties van veel katoen en een beetje spandex en nylon en spandex. Daarnaast heeft ieder broekje de welbekende push-up, waarmee de mannelijke edele delen een kleine lift krijgen. De elastieken band bestaat vaak uit twee tinten. Bijvoorbeeld wit in combinatie met groen.

Shop Nu Mundo Unico!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!