Menu
EUR
Nieuwe Clever collectie 2015 - I

Nieuwe Clever collectie 2015 - I

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Nieuwe Clever collectie 2015-I

De nieuwe collectie van Clever Moda is weer spectaculair te noemen. Het excentrieke model die past in deze tijd en de veelzijdige collectie geeft Clever underwear in 2015 zowel kleur als allure. Ten opzichte van de sexy heren ondergoed collectie van 2014 zijn er veel nieuwe stoffen, nieuwe modellen en designs bijgekomen.

Het model

IHet model van deze collectie heet Leo Quintero. Een Colombiaans model geboren in Moniquirá, Boyacá. Leo is uitgeroepen tot één van de meest sexy modellen op Instagram. Voor het merk Clever is het altijd weer een zoektocht naar een model die het merk en het gevoel van Clever goed kan belichamen. De Clever man hecht waarde aan zijn fysieke gesteldheid, zijn persoonlijke ontwikkeling en is een avonturier. Dit model voldoet aan al deze eigenschappen. Bovendien past hij met zijn ruige baard en tatoeages in de tijd van nu. 

De collectie

De 2015 sexy heren ondergoed collectie van Clever is spectaculair. Deze collectie bestaat uit boxershorts, slips, strings, jockbriefs en swimwear. Er is gebruik gemaakt van zeer exclusieve en kwalitatieve materialen om een luxueuze uitstraling te creëren. De Kayanite boxer is bijvoorbeeld een model die er qua stof meteen uitspringt. Deze sexy boxer straalt luxe uit vanwege het glimmende en gestreepte materiaal in zeer opvallende kleuren. De Clever Opal is een zeer stijlvolle lijn in huidskleur en lichtblauw welke is uitgevoerd in een boxershort, een herenslip en een herenstring. Verder zijn er nieuwe gedeeltelijk transparante heren slips en heren boxers. Trendy gestreepte boxers en slips zoals de Clever Navy lijn. Boxers in zeer felle kleuren die bijna licht geven in het donker. Een veelzijdige collectie voor de zelfbewuste en modieuze man.

De boxer met lange pijpjes

Een opvallende nieuwkomer in de sexy collectie van Clever zijn de boxershorts met lange pijpen. De Long boxer heeft lange pijpjes en de X Long boxer heeft nog langere pijpjes. Dit model komt in een aantal basiskleuren. De Clever Kayanite boxershort komt ook in een uitvoering met lange pijpjes in het blauw en het paars. Deze hippe heren boxer is onweerstaanbaar. Waarom zou je eigenlijk een boxer met lange pijpen dragen? Langere pijpen houden de benen warmer en zijn erg prettig tijdens het sporten. Het kan zijn dat je normaal gesproken boxers draagt met korte pijpjes welke zo nu en dan naar boven kruipen. Dit voorkom je met langere pijpjes. Naast deze praktische redenen is de esthetiek uiteraard erg belangrijk. Lange boxers zijn modieus, comfortabel en sensueel.

SHOP NU - CLEVER COLLECTIE!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!