Menu
EUR
Sensueel heren ondergoed in Zuid Amerika

Sensueel heren ondergoed in Zuid Amerika

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Sensueel herenondergoed in Zuid-Amerika

Papi, Mundo Unico, Jor, Clever, Gigo, Jam, Joe Snyder, Lupo en Pikante. Een greep uit de vele herenondergoed merken uit Zuid-Amerika. De meeste allemaal met die herkenbare sensuele Latijns-Amerikaanse stijl. Neem bijvoorbeeld Pikante, een merk dat veel gebruik maakt van dunne, zachte en vaak glimmende materialen. Hun ondergoed is meestal voorzien van vrolijke en grappige accenten en bedoelt voor mannen met pit.

Merken uit Medellin

Veel van de grote Zuid-Amerikaanse merken als Clever, Mundo Unico, Pikante en Gigo komen uit de grote Colombiaanse stad Medellín. Deze prachtig gelegen ‘stad van de eeuwige lente’ is ook een grote leverancier van textiel voor de Verenigde Staten en andere belangrijke landen in de wereld. Medellín wordt ook wel de Sillicon Valley van ondergoed fabrikanten genoemd.

Heren ondergoed in Colombia

De kwaliteit van het vakmanschap is erg hoog in Medellín, terwijl het herenondergoed van merken als Clever en Mundo Unico vrijwel niet in eigen land wordt verkocht. Daar kiezen mannen vooral voor de budget merken of Amerikaanse merken. Bovendien wordt er weinig voor kleur gekozen. Colombia is vrij conservatief. Het kan ook te maken hebben met het diep gewortelde katholicisme in het land.

String

Hier tegenin druist toch wel de enorme populariteit van de G-string op de Braziliaanse stranden. In 1980 werd de G-string voor het eerst populair in Brazilië. Modeontwerpers claimen dat de string afkomstig is van tribale groepen uit de Braziliaanse Amazone. Tijdens het wereldbekende Carnaval in Brazilië is de string een veel gedragen ondergoed, door mannen en vrouwen.

DE COLLECTIE HEREN ONDERGOED!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!