Zet een statement met transparant herenondergoed

Transparant herenondergoed is in allerlei modellen te koop. Van de nog wat conservatieve modellen tot heel spannende, zelfs een tikje ondeugend ondergoed. Sexy, uitdagend en praktisch ondergoed voor mannen die een stapje verder willen gaan. Op dit moment wordt doorschijnend herenondergoed veel verkocht aan de modebewuste man die graag sexy heren ondergoed wil hebben.

 Transparant heren ondergoed

Sexy en ademend

De sexy uitstraling van transparant ondergoed is een belangrijke reden voor verkoop, maar zeker ook de ademende stoffen. Er zijn veel variaties te koop van transparant herenondergoed: strings, slips, boxer briefs, boxershorts en jockstraps. Doorschijnend ondergoed is gemaakt van luxueuze, rekbare microvezels en synthetische stoffen die prettig aanvoelen op de huid. Het ondergoed kan ook goed worden gecombineerd met doorschijnende mouwloze shirts en sportkleding.

 

Statement

Transparant ondergoed wordt vaak geassocieerd met ruige sex. Dit is geen ondergoed voor verlegen mannen. Het moet gedragen worden door iemand met zelfvertrouwen. Met transparant ondergoed maak je een statement. Er wordt nu zelfs gezegd dat mannen hun vrouw met hun ondergoed ook een sein kunnen geven dat ze zin hebben in een spannend avontuurtje.

 

Menwantmore heeft een ruim aanbod van transparant herenondergoed. In de collecties van Mundo Unico, Clever en Pikante zie je veel kwalitatief doorschijnend ondergoed terug. 

 

COLLECTIE HEREN ONDERGOED