Clever springt eruit met veelzijdige voorjaarscollectie

Clever komt met een veelzijdige en spannende voorjaarscollectie. Onder de noemer ‘WILD’ presenteert het Colombiaanse heren ondergoed merk een bijzondere collectie met voor ieder wat wils. Van ondergoed voor iedere dag, tot spannende prints en swimwear. Het creatieve team van Clever liet zich inspireren door onder andere de jungle, bloemen, dieren, hout en stenen. Dit is nog eens een collectie die veel mannen zal aanspreken.

 Clever Moda

Veelzijdig heren ondergoed

De WILD collectie is verdeeld in de categorieën Prints, Pick & Go, Sport, Elite, Sexy en Swimwear. Voor allerlei bezigheden ander ondergoed. Wat opvalt is het kleurgebruik, maar ook de verschillende stoffen die zijn gebruikt. Een aantal boxershorts en slips zijn bijvoorbeeld licht transparant. Daarnaast zie je ook bijzondere ontwerpen, zoals de Clever Tennis ball boxershort met een aantal naden die linken naar de naden op een tennisbal.

 

Mooie prints

De Clever Leopard boxershort is een goed voorbeeld van een boxershort uit de categorie Prints. Dit is een in het oog springende boxer met een afbeelding van een luipaard en de wildernis om hem heen. Kleurrijk heren ondergoed, wat ook nog eens heel stijlvol is. In de Pick & Go vind je fijne basisstukken heren ondergoed, waaronder ook een aantal fris gestreepte boxershorts en slips in het blauw met wit.

 

Licht transparante boxershort

Het heren ondergoed uit de Elite sectie prikkelt volgens Clever alle zintuigen, en is intelligent en perfect. Een aansprekende boxershort is de aubergine kleurige Forbidden desire boxershort. Dit is een zeer stijlvolle gestreepte boxershort met een elastiekenband in verschillende laagjes kleuren. Een echt sexy boxershort is de blauwe Sexquares boxershort. Dit is een licht transparante boxer die bestaat uit twee laagjes stof.

 

Zwemshort

Wil je echt wat moois dragen op het strand? Dan is de Snails zwemshort een goede keus voor een zonnige dag. Dit pastelkleurige broekje met schelpenprint ziet er stijlvol uit en geeft je een echt strandgevoel.

 

CLEVER WILD COLLECTIE