Menu
EUR
Latex look herenondergoed

Latex look herenondergoed

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Van echte latex naar latex look herenondergoed

Veel mensen zijn gefascineerd door latex, vanwege het gevoel dat het op hun huid geeft. Latex voelt heel dicht op de huid, wat zorgt voor een soort van tweede huid. Hierdoor benadrukt latex je silhouet. Latex is zacht en warmt je lijf op. Maar het is niet altijd prettig, bijvoorbeeld als je een droge huid hebt.

Latex op feestjes

Latex zie je veel terug op allerlei feestjes. Als ondergoed, maar ook in pakjes en jurkjes. Op fetisjfestival Wasteland dragen bezoekers meestal weinig kleren. Less is more is hier het credo. Hier zie je juist allerlei spannend ondergoed in latex. Jockstraps en strings zijn hier zeer gangbare kledingstukken.

Latex look herenondergoed

Steeds vaker zie je herenondergoed in de zogenaamde latex look. Sexy ondergoed dat hartstikke trendy is onder mannen die houden van spannend ondergoed. Latex look herenondergoed is er in vele varianten. Het is te koop in boxershorts, jockstraps, slips en strings. Maar ook in een langere short tot net onder de knie met een opening bij de edele delen.

Deze latex look herenondergoed is meestal gemaakt van polyester en draagt heel wat comfortabeler dan de echte latex stof. Het voelt lichter aan en is ademend. Lingerie-4-men heeft van het merk Pikante een aantal mooie latex look boxershorts. Sexy glimmende boxershorts in zilver, blauw en zwart.

COLLECTIE LATEX ONDERGOED - KLIK HIER!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!