Menu
EUR

Shop Per Categorie

Aanbevolen producten

Mundo Unico Mundo Unico Nebuloso Microfiber boxershort
Mundo Unico
Mundo Unico Nebuloso Microfiber boxershort
€29,95 €24,75
 
Mundo Unico Mundo Unico Ocular<br />
  boxershort
Mundo Unico
Mundo Unico Ocular
boxershort
€29,95 €24,75
 
Jor Jor Element boxershort
Jor
Jor Element boxershort
€29,95 €24,75
 
Clever Clever Misty boxershort
Clever
Clever Misty boxershort
€39,95 €33,02
 
Jor Jor Element boxershort
Jor
Jor Element boxershort
€29,95 €24,75
 
Pump Pump Play Yellow boxershort
Pump
Pump Play Yellow boxershort
€31,95 €26,41
 
Jor Jor Daily boxershort
Jor
Jor Daily boxershort
€27,95 €23,10
 
Pump Pump Touchdown Fever boxershort
Pump
Pump Touchdown Fever boxershort
€36,95 €30,54
 

Ons verhaal

Ik was helemaal niet op zoek naar het beste herenondergoed tijdens mijn reis door Latijns-Amerika. Toch is dat wat ik in Colombia vond en, voor ik er erg in had, was ik op weg naar Medellín — de modehoofdstad van het land, zelfs van het hele continent. Uiteindelijk was het meer dan alleen de hoogstaande kwaliteit van de producten die me overhaalde. Het warme onthaal door lokale producenten voelde bijzonder.

Enthousiast maar onervaren begon zo mijn echte reis als internationaal ondernemer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot exclusieve distributeur van premium ondergoedmerken. Het enige wat na al die jaren nog hetzelfde is? De kwaliteit van de kleding en de liefdevolle mensen die op me wachten als ik weer naar Colombia ga — nog altijd bij diezelfde lokale producenten.

Lees meer

Handgemaakt met perfectie tot in de details

We onderhouden een sterke communicatie met onze leveranciers en partners die betrokken zijn bij de productie. Onze kleding wordt geproduceerd door makers in Colombia, waarvan de meeste al geruime tijd met ons samenwerken.

Wij gaan regelmatig zelf langs in de fabrieken . Onze producten worden hier op een bewuste manier gemaakt, met aandacht voor mens en planeet. Op deze manier kunnen we garanderen dan we een product leveren dat met zorg is geproduceerd.

Shop handgemaakt ondergoed
Lees meer over herenondergoed

Blogs

Luxe herenondergoed

Luxe herenondergoed

De markt voor herenondergoed wordt steeds groter. Meer en meer mannen willen bijzonder ondergoed in plaats van de witte slip of de standaard zwarte ka

Lees meer
Wat vinden vrouwen het mooiste herenondergoed?

Wat vinden vrouwen het mooiste herenondergoed?

Als man vraag jij je vast wel eens af welk ondergoed een vrouw het mooiste vindt. Wat moet je nou dragen als je echt indruk bij een vrouw wilt maken?

Lees meer
Mesh herenondergoed

Mesh herenondergoed

Mesh herenondergoed, oftewel transparant of doorschijnend ondergoed, is uitermate trendy in de wereld van mannenlingerie. Herenondergoed van mesh is e

Lees meer
Mundo Unico

Mundo Unico

De Unico-man zoekt gemak en comfort en wil er vooral goed uitzien. Populaire stijlen zijn de boxershorts met lange en korte pijpjes, slips en string

Lees meer

Mannen ondergoed

Menwantmore trekt de wijde wereld in op zoek naar het allerbeste heren ondergoed. Naar exclusieve, vooruitstrevende merken die minder bekend zijn bij het grote publiek. Dat doen we voor mannen die zich willen onderscheiden. Menwantmore gelooft dat er een groeiende behoefte is aan originaliteit en innovatie in heren ondergoed.

Unieke mannen ondergoed merken

Onze collectie mannen ondergoed komt uit Colombia, Australië en Maleisië. Uit Colombia komen de merken Mundo Unico, Clever, Pikante, Elite, Velez, Hunk², Intymen en Sexyboy. Mundo Unico en Clever zijn de merken waar wij het meeste gevoel bij hebben. Merken die lekker anders zijn.

Sexy mannen ondergoed

Sexy mannen ondergoed met kwaliteit en erg veel Creativiteit. Pikante is, de naam zegt het al, uitdagend. Intymen en Sexyboy zijn merken met een grote collectie sexy heren ondergoed. Mooie heldere kleuren in intieme, strakke en uitdagende ontwerpen. HUNK2 is een geweldig merk waarbij sportief en sexy hand in hand gaan. HUNK² staat voor masculiniteit, stijl en comfort. Croota is Australisch. Een avontuurlijk merk vaak geïnspireerd door de overweldigende Australische natuur. Elite is een sokkenmerk uit Colombia. Velez is hét lederen merk van Colombia. Wij bieden o.a. armbanden en riemen aan van dit prachtige merk. Private Structure is een Maleisisch merk. Een merk met o.a. hippe trunks, bamboo boxers en delicate slips en boxers.

Mannen lingerie

Mannen lingerie voor mannen die meer willen dan een witte onderbroek. Wij bestaan al sinds 2010. De eerste 8 jaar onder de naam Lingerie 4 men (L4M). Sinds 2018 hebben we een nieuwe naam: Menwantmore. Of je nu op zoek bent naar (sexy) boxershorts, exclusieve heren slips, mannen strings, jockstraps of swimwear. Bij Menwantmore ben je op het juiste adres!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!