Menu
EUR
Welk mannen ondergoed is gezond?

Welk mannen ondergoed is gezond?

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Hoe schadelijk is strak ondergoed voor zaadproductie

Als je een lossere boxer of een boxer met een zogenaamde Cup draagt, zal je sperma meer pitondergoed-sperma krijgen. Dat is de essentie van een studie van Harvard die gepubliceerd werd in het tijdschrift Human Reproduction Wednesday waarin staat dat mannen die losser ondergoed dragen een hoger aantal spermacellen en betere zwemmers hebben dan mannen in strak ondergoed. Een nog betere oplossing is om te kiezen voor herenondergoed met de zogenaamde Cup, dat is een speciaal vakje die de testikels iets van het lichaam houdt waardoor de temperatuur nog lager blijft. De studie onderzocht de potentie van 656 mannen tussen 32 en 39 en ontdekte dat jongens die boxershorts droeg een 25 procent hogere concentratie sperma en 17 procent hogere spermatellingen hadden. Bovendien waren hun jongens meer 'beweeglijk', in andere woorden: in staat om door het vrouwelijke voortplantingssysteem te zwemmen en de spreekwoordelijke finish te halen, aldus onderzoekers.

Shop gezond mannenondergoed bij Menwantmore - KLIK HIER!

Hete testikels = niet goed

zaadproductie-ondergoedWat daarnaast opviel is dat jongens met een strakker zittende broek ook hogere niveaus hadden van een hormoon dat de spermaproductie stimuleert - waarschijnlijk om te compenseren voor al het zaad, aldus de onderzoekers. Het was al bekend dat overtollige warmte potentie flink vermindert, en tja, strakke slips hebben de neiging om heter te worden.

De Cup zorgt voor meer en beter sperma

Als je een lossere boxer of een boxer met een zogenaamde Cup draagt, zal je sperma meer pit krijgen. Dat is de essentie van een studie van Harvard die gepubliceerd werd in het tijdschrift Human Reproduction Wednesday waarin staat dat mannen die losser ondergoed dragen een hoger aantal spermacellen en betere zwemmers hebben dan mannen in strak ondergoed. Een nog betere oplossing is om te kiezen voor herenondergoed met de zogenaamde Cup, dat is een speciaal vakje die de testikels iets van het lichaam houdt waardoor de temperatuur nog lager blijft. De studie onderzocht de potentie van 656 mannen tussen 32 en 39 en ontdekte dat jongens die boxershorts droeg een 25 procent hogere concentratie sperma en 17 procent hogere spermatellingen hadden. Bovendien waren hun jongens meer 'beweeglijk', in andere woorden: in staat om door het vrouwelijke voortplantingssysteem te zwemmen en de spreekwoordelijke finish te halen, aldus onderzoekers.

 

Wat daarnaast opviel is dat jongens met een strakker zittende broek ook hogere niveaus hadden bad underwearvan een hormoon dat de spermaproductie stimuleert - waarschijnlijk om te compenseren voor al het te kort aan zaad, aldus de onderzoekers. Het was al bekend dat overtollige warmte potentie flink vermindert, en tja, strakke slips hebben de neiging om heter te worden.

 

"Ons onderzoek bewijst dat een schijnbaar willekeurige levensstijlkeuze grote gevolgen kan hebben op de hormoonproductie" zei senior auteur Jorge Chavarro.

 

De Unico Cup

Dit strookt met het de bevindingen van Professor Adolfo Raad gespecialiseerd in urologieUnico cup die Mundo Unico adviseert over ergonomie van herenondergoed. Mundo Unico is het merk dat in samenwerking met specialisten deze Cup ontwikkelde, waarbij de testikels gelift worden en daardoor nog koeler blijven. Inmiddels zijn er meerdere merken die deze techniek gebruiken. Naast positieve impact op de spermaproductie helpt deze temperatuur verlagende techniek bij het voorkomen van ziekten. 

 

 

Evolutie van de man

 

 

Evolutie van de man

Het geslacht van heren hangt eigenlijk op een hele kwetsbare plaats. In het licht van deze onderzoeken wordt de verklaring hiervoor in temperatuur gezocht: 35 graden Celsius is het ideale temperatuurtje als het aan de testikels ligt. Twee graden koeler dan de rest van het mannenlichaam. Er zijn speciale spieren in de onderbuik en scrotum die aanspannen bij waardoor ze dichter bij de warmte van het lichaam komen. Als het warmer is ontspannen deze spieren gaan de ballen als het ware ‘slapper’ hangen om af te koelen.

Naakt slapen goed voor de sperma productie

Een onderzoek van Stanford University uit 2015 wees uit dat mannen die overdag boxer dragen en 's nachts in adamskostuum slapen, 25 procent minder beschadigde DNA in hun sperma hadden dan degenen die dag en nacht ondergoed zonder Cup technologie droegen.

Ondergoed voor optimale zaadproductie koop je bij Menwantmore! 

Shop gezond ondergoed!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!