• Voor 21.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
 • Gratis verzending vanaf € 50,-
 • NL: Brievenbuspakje met t & t

9.41500+ Reviews

  Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

  Welk mannen ondergoed is gezond?

  Veel herenondergoed schaadt de zaadproductie. Lees hier alles over de impact van ondergoed op je gezondheid.

  Welk mannen ondergoed is gezond?
  Blogs

  Hoe schadelijk is strak ondergoed voor zaadproductie

  Als je een lossere boxer of een boxer met een zogenaamde Cup draagt, zal je sperma meer pitondergoed-sperma krijgen. Dat is de essentie van een studie van Harvard die gepubliceerd werd in het tijdschrift Human Reproduction Wednesday waarin staat dat mannen die losser ondergoed dragen een hoger aantal spermacellen en betere zwemmers hebben dan mannen in strak ondergoed. Een nog betere oplossing is om te kiezen voor herenondergoed met de zogenaamde Cup, dat is een speciaal vakje die de testikels iets van het lichaam houdt waardoor de temperatuur nog lager blijft. De studie onderzocht de potentie van 656 mannen tussen 32 en 39 en ontdekte dat jongens die boxershorts droeg een 25 procent hogere concentratie sperma en 17 procent hogere spermatellingen hadden. Bovendien waren hun jongens meer 'beweeglijk', in andere woorden: in staat om door het vrouwelijke voortplantingssysteem te zwemmen en de spreekwoordelijke finish te halen, aldus onderzoekers.

  Shop gezond mannenondergoed bij Menwantmore - KLIK HIER!

  Hete testikels = niet goed

  zaadproductie-ondergoedWat daarnaast opviel is dat jongens met een strakker zittende broek ook hogere niveaus hadden van een hormoon dat de spermaproductie stimuleert - waarschijnlijk om te compenseren voor al het zaad, aldus de onderzoekers. Het was al bekend dat overtollige warmte potentie flink vermindert, en tja, strakke slips hebben de neiging om heter te worden.

  De Cup zorgt voor meer en beter sperma

  Als je een lossere boxer of een boxer met een zogenaamde Cup draagt, zal je sperma meer pit krijgen. Dat is de essentie van een studie van Harvard die gepubliceerd werd in het tijdschrift Human Reproduction Wednesday waarin staat dat mannen die losser ondergoed dragen een hoger aantal spermacellen en betere zwemmers hebben dan mannen in strak ondergoed. Een nog betere oplossing is om te kiezen voor herenondergoed met de zogenaamde Cup, dat is een speciaal vakje die de testikels iets van het lichaam houdt waardoor de temperatuur nog lager blijft. De studie onderzocht de potentie van 656 mannen tussen 32 en 39 en ontdekte dat jongens die boxershorts droeg een 25 procent hogere concentratie sperma en 17 procent hogere spermatellingen hadden. Bovendien waren hun jongens meer 'beweeglijk', in andere woorden: in staat om door het vrouwelijke voortplantingssysteem te zwemmen en de spreekwoordelijke finish te halen, aldus onderzoekers.

   

  Wat daarnaast opviel is dat jongens met een strakker zittende broek ook hogere niveaus hadden bad underwearvan een hormoon dat de spermaproductie stimuleert - waarschijnlijk om te compenseren voor al het te kort aan zaad, aldus de onderzoekers. Het was al bekend dat overtollige warmte potentie flink vermindert, en tja, strakke slips hebben de neiging om heter te worden.

   

  "Ons onderzoek bewijst dat een schijnbaar willekeurige levensstijlkeuze grote gevolgen kan hebben op de hormoonproductie" zei senior auteur Jorge Chavarro.

   

  De Unico Cup

  Dit strookt met het de bevindingen van Professor Adolfo Raad gespecialiseerd in urologieUnico cup die Mundo Unico adviseert over ergonomie van herenondergoed. Mundo Unico is het merk dat in samenwerking met specialisten deze Cup ontwikkelde, waarbij de testikels gelift worden en daardoor nog koeler blijven. Inmiddels zijn er meerdere merken die deze techniek gebruiken. Naast positieve impact op de spermaproductie helpt deze temperatuur verlagende techniek bij het voorkomen van ziekten. 

   

   

  Evolutie van de man

   

   

  Evolutie van de man

  Het geslacht van heren hangt eigenlijk op een hele kwetsbare plaats. In het licht van deze onderzoeken wordt de verklaring hiervoor in temperatuur gezocht: 35 graden Celsius is het ideale temperatuurtje als het aan de testikels ligt. Twee graden koeler dan de rest van het mannenlichaam. Er zijn speciale spieren in de onderbuik en scrotum die aanspannen bij waardoor ze dichter bij de warmte van het lichaam komen. Als het warmer is ontspannen deze spieren gaan de ballen als het ware ‘slapper’ hangen om af te koelen.

  Naakt slapen goed voor de sperma productie

  Een onderzoek van Stanford University uit 2015 wees uit dat mannen die overdag boxer dragen en 's nachts in adamskostuum slapen, 25 procent minder beschadigde DNA in hun sperma hadden dan degenen die dag en nacht ondergoed zonder Cup technologie droegen.

  Ondergoed voor optimale zaadproductie koop je bij Menwantmore! 

  Shop gezond ondergoed!

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Luxe herenondergoed
   14 / Mar / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Luxe herenondergoed

  • Wat vinden vrouwen het mooiste herenondergoed?
   09 / Mar / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Wat vinden vrouwen het mooiste herenondergoed?

  • Mesh herenondergoed
   08 / Mar / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Mesh herenondergoed

  • Mundo Unico
   03 / Mar / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Mundo Unico

  • De Tangaslip of bikini brief
   02 / Mar / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   De Tangaslip of bikini brief

  • Denim heren ondergoed
   25 / Feb / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Denim heren ondergoed

  • Pikante underwear
   21 / Feb / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Pikante underwear

  • Latex look herenondergoed
   19 / Feb / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Latex look herenondergoed

  • Welk mannen ondergoed is gezond?
   18 / Feb / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   Welk mannen ondergoed is gezond?

  • De geschiedenis van de boxershort
   18 / Feb / 2022

   Janwillem de Kwaasteniet - 18 / Feb / 2022

   De geschiedenis van de boxershort

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Colomoda 9.4 / 10 - 1530 Reviews @ The Feedback Company