Menu
EUR
  • Voor 21.00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantbeoordeling 9.3 /10
  • 30 dagen retourneren of ruilen

Over ons

Over ons

Het begon in Latijns-Amerika, op avontuur.

Mijn leven daar voelde als zo'n jongensboek van vroeger, zwervend over een exotisch continent. Om die avontuurlijke levensstijl nooit kwijt te raken, droomde ik ervan om internationaal zaken te doen. In Colombia greep ik mijn kans.

Nu, jaren later, bouw ik nog steeds aan diezelfde droom — samen met jou. Want bij Menwantmore is avontuur de essentie, omdat ons ondergoed net dat beetje meer biedt. Geen krap spul van prijsknallers, maar ondergoed van de hoogste kwaliteit. Zo voegen onze producten een beetje bravoure toe aan het leven van de Nederlandse man.

Daarvoor werken wij samen met de allerbeste Colombiaanse leveranciers, waar comfort en kwaliteit nog altijd zegevieren. Fabrieken die elk bijdragen aan hun communities en de lokale economie. En net dat beetje extra? Dat geven wij ook in Colombia, waar we bijvoorbeeld het project Straatkinderen Medellín steunen.

Zo geven we iedereen de kans op een beetje meer avontuur.

Colombia; de magische plek die echt bestaat

Het liefst zeg ik: "Ga naar Colombia, ontdek het zelf." Want vanaf mijn eerste momenten voelde ik me er thuis, en ik weet zeker dat elke avonturier hetzelfde zal hebben. Tegelijkertijd weet ik dat ik bevoorrecht ben, omdat ik elk jaar onze leveranciers mag bezoeken.

Om toch een beetje van de Colombiaanse magie met je te delen, raad ik dit filmpje aan. Hopelijk plant het een klein zaadje en ga je op een dag zelf op avontuur.

Fairtrade zit in ons DNA

Elke ondernemer oefent invloed uit op de maatschappij en bij Menwantmore nemen we onze bijdrage serieus. Zo zorgen we ervoor dat wij alleen samenwerken met Colombiaanse merken die een positief effect hebben op hun lokale economie en gemeenschap. We zouden de hoogste arbeidsomstandigheden eisen, ware het niet dat dit allang in orde was — het voordeel van partnerschappen met maatschappelijk verantwoorde ondernemers.

Om daar zeker van te zijn, bezoeken we jaarlijks de fabrieken van de merken waar al onze ontwerpen worden gemaakt door mensen uit de community, met lokale materialen

over menwantmore 

Colombia is MagicalRealism.

Vanaf het eerste moment dat ik voet aan grond zette in Colombia voelde ik me er thuis. Het was liefde op het eerste gezicht. Ik ben bevoorrecht dat ik elk jaar naar Colombia kan om daar onze leveranciers Clever, Mundo Unico en Pikante te bezoeken. De passie die ik heb met Colombia wil ik graag met jullie delen met het volgende filmpje

Fair.

Elke ondernemer heeft invloed op de maatschappij. Ondernemen gaat verder dan alleen winst maken. De merken waar menwantmore intensief mee samenwerkt dragen allemaal hun steentje bij aan de lokale economie en gemeenschap. In de fabrieken zijn de arbeidsomstandigheden uitstekend. Alle ontwerpen worden gemaakt door lokale mensen met lokale materialen. Wij bezoeken jaarlijks de fabrieken van Unico, Clever en Pikante en toetsen steeds opnieuw de arbeidsomstandigheden.

Mundo Unico productie

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!