Mundo Unico fleurt je op met de Afrika-collectie

De zomercollectie van het Colombiaanse Mundo Unico staat volledig in het teken van Afrika. Een flink aantal gekleurde prints en vrolijke effen stoffen is wat je tegenkomt in de Afrika-collectie. Alle ondergoed is vernoemd naar een land of dier in Afrika. In de collectie vind je boxershorts in verschillende lengtematen, herenstrings, jockstraps, slips en swimwear.

 

Kleurrijke collectie herenondergoed

In de collectie zijn veel boxershorts en slips met streepjes te koop. De kleuren zijn helder, zodat al het herenondergoed in deze collectie goed past in de zomergarderobe. De verschillende prints binnen de Afrika-collectie van Mundo Unico geven je een tribaal gevoel met een duidelijke link naar de Afrikaanse jungle. Dat is de bedoeling achter deze kleurrijke collectie. Het is stijlvol en modieus herenondergoed, maar met de vele streepjes ook traditioneel genoeg en passend in de huidige trends in herenondergoed.

 

Hoog draagcomfort

Veel herenondergoed uit de nieuwe collectie is gemaakt van spandex in combinatie met nylon. Deze combinatie geeft genoeg stretch, maar ook stevigheid. Een goede mix voor een hoog draagcomfort. De stoffen zijn duurzaam. Ook de elastiekenband is heel prettig in het dragen. Het is een brede band die perfect is afgestemd met de rest van de slip of boxershort.

 

Bij Lingerie-4-men kun je terecht voor een groot deel van de Mundo Unico Afrika-collectie. Voor een impressie van deze bijzondere collectie, klik hier. 

 

MUNDO UNICO COLLECTIE