Menu
EUR
Mundo Unico

Mundo Unico

Door: Else de Kwaasteniet Reacties: 0

Mundo Unico, een Colombiaans merk met bijzondere ontwerpen en kleuren

 

Mundo Unico

 

Mundo Unico is een Colombiaans merk dat in 1996 is opgericht door hoofdontwerper Nicolas Echeverri. Dit merk biedt kwalitatief hoogwaardig heren ondergoed met bijzondere ontwerpen en kleuren. Mundo Unico is bekend door de introductie van lycra, naadloze stoffen en kleurgebruik. Met het bieden van een hoog niveau van comfort wil het merk de beste optie in de markt zijn.

Verkoop

Mundo Unico heeft naast het Colombiaanse hoofdkantoor in Medellín ook kantoren in Miami en Mexico City. In 25 landen wordt het merk online verkocht, onder meer in Canada, Costa Rica, Ecuador, Spanje, Engeland, Nederland, Panama, Peru en Rusland.

Producten

Mundo Unico kent een breed portfolio. Het bedrijf verkoopt heren ondergoed, shirts, sokken, petjes, swimwear, sportkleding en vrijetijdskleding. Het heren ondergoed bestaat uit verschillende stijlen: Boxershorts met lange pijpjes, boxers met korte pijpjes, slips, tangaslips, jockstraps en strings.

Basket

Mundo Unico springt in op de vraag naar hoge kwaliteit heren lingerie. Meegaan met trends is daarbij belangrijk. Zo ontwikkelt Mundo Unico ondergoed met een zogenaamde lift (basket) voor de mannelijke genitaliën. Dit zorgt voor draagcomfort en garandeert de juiste temperatuur voor de edele delen, die nodig is voor de gezondheid en het welzijn van de man. Bovendien voorkomt het oververhitting.

Stijl

De Unico-man zoekt gemak en comfort en wil er vooral goed uitzien. Populaire stijlen zijn de boxershorts met lange en korte pijpjes, slips en strings. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen als lycra, microfiber maar ook zacht elastisch katoen. De afwerking krijgt veel aandacht. Lingerie 4 men verkoopt boxershorts, slips, tangaslips, jockstraps en herenstrings van het merk Mundo Unico.

SHOP NU DE MUNDO UNICO COLLECTIE

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!