Menu
EUR
Wat vinden vrouwen het mooiste herenondergoed?

Wat vinden vrouwen het mooiste herenondergoed?

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Dit vinden vrouwen het mooiste ondergoed voor mannen!

Als man vraag jij je vast wel eens af welk ondergoed een vrouw het mooiste vindt. Wat moet je nou dragen als je echt indruk bij een vrouw wilt maken? Een man met stijl vindt dat ondergoed net zo goed bij zijn outfit hoort als de kleding die er overheen valt. Maar een bekende uitspraak is: over smaak valt niet te twisten. Eén antwoord kunnen we dus niet geven. Toch vielen bepaalde dingen ons erg op. Menwantmore dook voor deze post in de wondere wereld van de vrouw.

De keuze van vrouwen - Klik Hier!

Onderzoek

We lazen een uitgebreid onderzoek waarin honderden vrouwen werd gevraagd over waar zij hun mannen het liefst in zagen. Misschien zal het je niet verbazen maar de boxershort wordt anno nu gezien als het mooiste herenondergoed volgens deze grote groep vrouwen. In dit Amerikaanse onderzoek werd onderscheid gemaakt tussen boxer brief vs. de boxershort. De laatste is de ruimere en slobberige variant (bah) van een boxer terwijl de boxer brief een strakke boxershort is. In Nederland en België geven wij beide modellen dezelfde naam. Verrassend was hoe eenduidig deze vrouwen hierover waren: van al het herenondergoed ziet een verpletterende meerderheid van bijna 70% ziet de man het liefst in een strakke boxershort!

Waarom vrouwen een man het liefst in een strakke boxer zien

Natuurlijk kwamen deze resultaten met de nodige argumenten. Omdat deze boxers strakker zijn pronken ze meer met de contouren van de drager (Ja dit zeiden ze echt, lees verder) ze tonen de ‘ziel’ en de ‘vorm’ van de man die de boxer draagt. Vrouwen hadden vaak een voorkeur voor donkere kleuren in dit onderzoek, vanwege afslankende effect en het feit dat de donkere kleur vlekken verbergt.

Enkele opmerkingen van de vrouwen in het onderzoek:

-        "Zwart is altijd klassiek, altijd goed."

-        "Strak is heet, het is net lingerie voor mannen."

-        "Wat kan ik zeggen, ik hou van vormen."

-        "In een boxershorts ziet een man er gespierd uit. Voor mij draagt de ultieme verleider een boxer, ik associeer ze met hete kerels."

-        "accentueert de dijen."

-        "Boxershorts zijn het ultieme herenondergoed, niet te strak, niet te los.

 Een andere vrouw (met een hele specifieke mening) zei: "Ik hou meestal van slank gesneden boxers in technische stoffen, die zijn aantrekkelijk dan een slip omdat ik ze iets mannelijker vindt en meer vormbewust dan de ruimere boxerss. Het liefst in opvallende kleuren."

Shop boxershorts bij Menwantmore!

Slips en strings

Er waren ook vrouwen in dit onderzoek die hun man liever in een heren slip of herenstring zien. In het onderzoek vonden we enkele argumenten die deze vrouwen gaven waarom een man met ballen gewoon een slip moet dragen. En, eerlijk is eerlijk, ze klinken best overtuigend.

"Ik hou van mannen die zich op hun gemak voelen met hun seksualiteit en niet bang om zichzelf te zijn, geef mij maar een vent in een slip of string.”

"De kont van een kerel in een slip: heerlijk."

"Dijen."

"Dit wordt gedragen door mijn favoriete type bij mannen. Mannen met meer zelfvertrouwen."

“Ik vind een slip is gewoon normaal.”

Shop herenslips bij Menwantmore!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!