Menu
EUR
De Tangaslip of bikini brief

De Tangaslip of bikini brief

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

De tangaslip of bikini brief past bij de moderne man

De klassieke tangaslip heeft weer net wat meer stof dan een string. De tanga heeft een krappe vorm en aan de zijkanten een brede tailleband. Daarnaast zorgt een hoge beenuitsnede voor veel bewegingsvrijheid. De billen zijn vaak wel bedekt, of gedeeltelijk in ieder geval. De tangaslip voor mannen wordt ook vaak bikini brief genoemd.

Ontstaan tangaslip

In de jaren ’60 werd de tangaslip erg populair, net als de string. Het was in die tijd hip om je spijkerbroek zoveel mogelijk te laten aansluiten. Mensen lieten hun nieuwe spijkerbroek zelfs even krimpen in bad voor een nog strakker effect. Ondergoed mocht natuurlijk niet zichtbaar zijn en ontwerpers kwamen al snel met de tangaslip en string op de markt. Doel was om zo min mogelijk stof te hebben tussen de huid en de spijkerbroek. Tangaslips en strings werden mateloos populair.

Draagcomfort tangaslip

Een tangaslip of bikini brief kun je ook wel de minimalistische slip noemen. Door minder stof rond de benen en heupen, wordt het draagcomfort vergroot. Er zijn op dit moment veel soorten tangaslips te koop die gemaakt zijn van fijne stoffen. Ze zijn daardoor uitermate geschikt om te dragen, iedere dag.

Sexy herenlingerie

Met de tangaslip maak je als man een statement. Het is daarnaast een heel geschikt type ondergoed om je edele delen goed uit te laten komen. De vele kleuren waarin de tangaslip te koop is, maakt het tot sexy herenlingerie. Maar met name het gevoel niks aan te hebben zorgt voor de populariteit van de tangaslip.

SHOP NU SLIPS-TANGASLIPS!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!