De goede eigenschappen van polyester herenondergoed

Veel herenondergoed bestaat op dit moment uit polyester of uit een combinatie van polyester met spandex en/of katoen. Polyester is een duurzame synthetische stof. Het is een sterke en veerkrachtige stof die niet kreukt, snel droogt en heel goed zijn vorm en kleur behoudt. Het blijft mooi, ook na een aantal wasbeurten. Het draagcomfort is heel goed.

 

Clever gebruikt polyester

Al deze goede eigenschappen van polyester maakt dat veel producenten van herenondergoed de stof vaak gebruiken in hun collectie. Het mooie Colombiaanse merk Clever gebruikt bijvoorbeeld veel polyester, vaak in combinatie met spandex en katoen. De lingerie draagt zo prettig volgens het merk dat het net lijkt of je sportondergoed draagt.

 

Thermo ondergoed

Ook thermo ondergoed is vaak gemaakt van polyester. Meestal in combinatie met katoen. Polyester ondergoed verdrijft het zweet over het ondergoed. Dit veroorzaakt een snelle verdamping van zweet. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker warm en droog blijft. Thermisch ondergoed is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld snowboarders en skiërs maar zeker ook voor hardlopers en wielrenners. 

 

COLLECTIE HEREN ONDERGOED