Menu
EUR
Sexy Herenondergoed

Sexy Herenondergoed

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Sexy herenondergoed in de lift

Jarenlang is sexy herenondergoed een ondergeschoven kindje geweest. Of er heerste een beeld dat sexy mannenondergoed alleen in swingersclubs wordt gedragen of door homo’s. Maar dit beeld verandert. Juist de man waar je het totaal niet van verwacht verdiept zich steeds meer in het dragen van sexy herenondergoed. Ondergoed is niet langer een product, maar steeds meer een sex-appeal.

Veel sexy herenondergoed

Het is niet altijd meer de vrouw die een spannend setje koopt en de man verleidt. Het kan net zo goed de man zijn. Er zijn redelijk wat mannen die een string dragen. En daar hoeft de man echt geen erotische lingeriewinkel meer voor in te lopen. Om aan de grote vraag te voldoen zijn er tal van merken die sexy herenondergoed aanbieden.

Herenondergoed voor homo's

Ook al is sexy herenondergoed bij de hetero man steeds belangrijker, in de gayscene is het zeker een dingetje. Maar dat hoeven ook niet altijd de meest extreme strings te zijn van latex. Er zijn ook hele sexy boxershorts te koop of stijlvolle slips.

Veelzijdig aanbod

Sexy herenondergoed is dus in veel soorten, modellen en kleuren verkrijgbaar. Om eens met de soorten te beginnen: de boxershort, de herenslip, de tangaslip, de herenstring, en de jockstrap. Bamboe, gekamd katoen, spandex, latex, latex look, organisch katoen, microfiber, organza en satijn. Zo maar een greep uit de hoeveelheid stoffen die worden gebruikt voor het vervaardigen van herenondergoed.

LIft

Veel stoffen als spandex en microfiber voelen aan als een tweede huid. En zorgen ervoor dat het ondergoed heel draagbaar is. Bij sommige merken, als het mooie Colombiaanse merk Clever, zit in een boxershort of slip een soort lift. Hierdoor wordt het mannelijk geslachtsdeel letterlijk gelift, wat zorgt voor meer lucht. Daarnaast draagt het prettig.

In modellen is alles mogelijk. Van een witte boxershort in mooie transparante stof tot een rode mesh look string. Stijlvol ondergoed met spannende inkepingen, ritsen of ringen. Een jockstrap in panterprint, een boxerbrief met tijger erop, een knalgele string. Alles is te koop.

COLLECTIE SEXY HEREN ONDERGOED!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!