Menu
EUR
Pikante underwear

Pikante underwear

Door: Else de Kwaasteniet Reacties: 0

Erotisch Pikante ondergoed met spannende details

Wie van erotisch mannenondergoed houdt met spannende details is bij het van origine Colombiaanse merk Pikante aan het juiste adres. Niet voor niks vind je in het logo een rode peper. Deze staat symbool voor het opwarmen van de lingerielade met spannende ontwerpen. Veel modellen hebben een onverwacht detail. Vaak een opengewerkt stukje stof waardoor de huid zichtbaar wordt.

Erotisch mannen ondergoed

Pikante wordt gemaakt in dezelfde fabriek als Clever, maar is duidelijk gericht op mannen die kiezen voor meer erotisch mannen ondergoed. Voor Pikante werken creatieve ontwerpers die twee keer per jaar met een nieuwe collectie komen, in februari en augustus.

De collectie

Pikante maakt boxershorts, slips, strings, jockstraps en t-shirts. Er wordt veel gebruik gemaakt van doorschijnende stoffen. Dunne laagjes nylon of polyester die zorgen voor het doorkijkeffect. Een andere veelgebruikte stof is polyester maar dan in latexlook. Het is geen echte latex, omdat dat meestal niet erg comfortabel is. Naast nylon en polyester bestaat de Pikante collectie uit ondergoed van stretch katoen en satijnen microfiber.

Pikante gebruikt vaak heldere in het oog springende kleuren als knalroze, hemelsblauw en geel. Op dit moment zie je een duidelijk glossy look terug met veel gebruik van zwart, zilver en goud.

Details

Kleur is belangrijk maar Pikante onderscheidt zich met name met de eerdergenoemde details in hun ondergoed. Sommige slips ogen normaal aan de voorkant, maar hebben een open achterkant. Je ziet veel inkepingen, ringen en drukknoopjes in het ondergoed. Het erotisch mannen ondergoed van Pikante is laag uitgesneden wat zorgt voor een sexy silhouet.

Lingerie 4 men heeft het merk Pikante altijd in de collectie zitten. Te koop in de webshop zijn boxershorts, slips, strings, jockstraps en t-shirts. 

PIKANTE COLLECTIE - KLIK HIER

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!