Menu
EUR
Andrew Christian; een veelzijdig en spannend merk

Andrew Christian; een veelzijdig en spannend merk

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Andrew Christian; een veelzijdig en spannend merk

Het Amerikaanse merk Andrew Christian heeft een brede collectie en veel verschillende stijlen. Wil je bijvoorbeeld een push-up aan de voorzijde of juist een lifting van de billen? Die verscheidenheid zie je zowel terug in de gebruikte technologieën als in de stoffen en het kleurgebruik. Eigenlijk is alles mogelijk bij dit merk. Vandaar ook dat Andrew Christian veel wordt verkocht.

Verschillende push ups

Het herenondergoed merk is het meest bekend vanwege de Almost Naked lijn. Dit is herenondergoed met een vrijhangende push-up dat het profiel van de mannelijke edele delen mooi uitlicht en zorgt voor maximaal comfort. Maar naast de Almost Naked push-up verkoopt Andrew Christian nog de Show-It, Shock Jock, Trophy Boy en Nano-fit push-up. Veel mogelijkheden om te zoeken naar een passend model herenondergoed.

Meer technieken

Naast deze verschillende push-up technieken was Andrew Christian het eerste merk dat op de markt kwam met een elastiek in het herenondergoed dat de love handles minder zichtbaar maakt. Oftewel zorgt dat je middel slanker overkomt. Deze techniek staat bekend als Anti Muffin Top Elastic. Een andere veel gebruikte technologie is de FlashLift Bottom-Lifting Technology. Hiermee worden de billen een stukje gelift.

Kwalitatief heren ondergoed

De uitgebreide collectie van Andrew Christian bestaat uit boxershorts, slips, strings en jockstraps. Bij het bekijken van het aanbod kom je de verschillende stijlen tegen. Ook wat betreft het gebruik van stoffen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Christian werkt voornamelijk met zachte bamboe, mesh en gepatenteerde katoenmixen. De collecties zijn origineel en kleurrijk. Je vindt absoluut zwarte boxershorts terug, maar ook veel kleur. Felle kleuren en rustigere tinten.

Nieuwsgierig geworden naar dit sexy merk uit Los Angeles? Neem vooral een kijkje bij ons aanbod aan kwalitatief Andrew Christian herenondergoed.

Andrew Christian

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!