Menu
EUR
Andrew Christian; hoe het begon

Andrew Christian; hoe het begon

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Andrew Christian; hoe het begon

In 1997 zag het herenondergoed merk Andrew Christian het levenslicht. Dit iconische merk uit Los Angeles wordt geleid door een echte designer, Andrew Christian. Zijn naam werd ook direct de merknaam. Met zijn innovatieve technologieën behoorde Andrew Christian een aantal jaar op rij tot een van de snelst groeiende bedrijven van de Verenigde Staten.

Vrijhangende push-up

Als ontwerper verwierf Andrew Christian snel bekendheid bij het grote publiek door te verschijnen in grote Amerikaanse reality shows. Vanzelfsprekend wordt hij ook bekend door zijn bijzondere ontwerpen, waarbij hij diverse technische snufjes toepast. De meeste bekendheid verwierf hij wel met zijn Almost Naked lijn. In deze lijn introduceert Christian de vrijhangende push-up, waarmee het profiel van de mannelijke edele delen goed in beeld komt. Daarnaast zorgt het voor maximaal comfort.

Speciaal elastiek

Een ander goed voorbeeld is het gebruik van speciaal elastiek in zijn ontwerpen waardoor je middel slanker oogt. De zogenaamde ‘love handles’ worden weggemoffeld. Christian was de eerste die hiermee op de markt kwam.

Roots

Andrew Christian is geboren in het Californische Fresno. Een kleine gemeente waar veel mensen een boerenbedrijf hebben. Voor Christian blijven zijn roots belangrijk. Hij heeft nog steeds baat bij de waarden en normen waarmee hij opgroeide. Hij noemt zichzelf ook een jongen uit een kleine stad in hart en nieren.

Eerste stappen in de mode

Toen Christian een jaar of vijftien was realiseerde hij zich dat hij modeontwerper wilde worden. Hij ging in die tijd naar underground clubs voor minderjarigen. Zijn doel was om iedere week een nieuwe outfit te creëren om daar te kunnen dragen. Hij maakte het voor zichzelf of voor een van zijn vrienden. Hij werd op een gegeven moment benaderd door een lokale boetiek om zijn ontwerpen te laten zien. Toen hij doorkreeg dat hij geld kon verdienen met iets wat hij ontzettend leuk vond, stortte hij zich volledig op mode. 

Shop Nu Clever Moda!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!