Menu
EUR
Exotisch herenondergoed bij indianenstammen

Exotisch herenondergoed bij indianenstammen

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Exotisch herenondergoed bij indianenstammen

Het traditionele beeld van een indiaan met een enorme verentooi en camelkleurig pak zal bij veel mensen in het hoofd zitten. Met feesten als carnaval zie je menig indiaantje voorbij komen. Maar wat dragen indianen voor ondergoed? Dragen de heren überhaupt wel ondergoed?

Klimaat

Veel indianenstammen leven nog steeds heel geïsoleerd. Omdat zij weinig tot niet in aanraking komen met de overige bewoners van hun land, dragen zij nog steeds traditionele kleding. Afhankelijk van het klimaat waarin de indianen leven, wordt bepaald wat voor ondergoed zij dragen.

Naakt of bedekt

De indianen uit Zuid-Californië en uit het Amazonegebied in Brazilië lopen over het algemeen naakt rond of bijna naakt. Bij veel stammen was de enige vorm van kleding bij de mannen een middel om de voorhuid van de penis dicht te klemmen. Andere indianenstammen kiezen er juist voor om merendeels bedekt te blijven.

Lendendoek en tangaslip

De lendendoek, die wordt beschouwd als een van de eerste soorten van herenondergoed, zie je anno nu nog steeds gedragen worden door een indianenstam in de Amazone. Een ander soort herenondergoed dat ook nu nog wordt gedragen is een soort van tangaslip, bestaande uit een bruine leren riem om het middel met daaraan vast een huidskleurige stof aan de voorkant om de mannelijke edele delen te beschermen. Ook hiervan is recent beeldmateriaal terug te vinden van Braziliaanse indianen.

Peniskoker als herenondergoed

Zeer exotisch herenondergoed zie je terug op oude foto’s, waar mannen een peniskoker dragen. In 2007 werd nog een onbekende Braziliaanse indianenstam ontdekt 2000 kilometer ten noordwesten van Rio de Janeiro. De mannen uit deze stam droegen enkel een peniskoker.

Heren ondergoed collectie!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!