Menu
EUR
Herfstcollectie Mundo Unico is een reis door verschillende culturen

Herfstcollectie Mundo Unico is een reis door verschillende culturen

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Herfstcollectie Mundo Unico is een reis door verschillende culturen

De Mundo Unico FOLK PEOPLE collectie is een reis door verschillende steden, culturen en geschiedenis. De herfstcollectie van 2016 is er een van contrasten en verschillende tradities. Van tweed naar streepjes tot een bijzondere grafische print met doodskopjes. Je vindt het allemaal terug in deze nieuwe Unico collectie.

Moderne en geavanceerde stijl

FOLK PEOPLE kent veel krachtige kleuren. Je ziet verwijzingen naar Indische specerijen, zachte stoffen en etnische prints. Deze stijl is doorgevoerd in de boxershorts, boxershorts met lange pijpjes, slips, jockstraps en tangaslips. Veel verschillende soorten heren ondergoed, waarmee Mundo Unico een geavanceerde en moderne stijl voor de man wil creëren.

Heren ondergoed in diverse stijlen

Een sprekend voorbeeld uit de herfstcollectie is de Mundo Unico Tweed boxershort. Een boxershort met een tweed print in zwart-wit. Heel kleurrijk is de Mundo Unico Zigzag boxershort medio. Dit is een boxershort met lange pijpjes in zigzag print en de elastiekenband bestaat uit strepen. De etnische invloeden zie je duidelijk terug in de Mundo Unico Tribal jockstrap. Dit is een stijlvolle en sexy jockstrap in een etnische print. Heren ondergoed voor mannen die eens wat anders willen.

Mundo Unico collectie!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!