Menu
EUR
Het geheim van Unico

Het geheim van Unico

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Het geheim van Unico

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt deel uit van het Unico DNA. Unico is een familie georiënteerd bedrijf dat een positieve impact heeft op het leven van alle werknemers en hun gezinnen. Veel grote ondergoed merken produceren in het Verre Oosten onder slechte omstandigheden voor mens en milieu. Bij Unico produceert het merk zelf. De arbeidsomstandigheden zijn uitstekend en er hangt een goede sfeer. Alle werknemers hebben vrije dagen om tijd door te brengen met hun gezin.

Maar Unico doet meer. Unico biedt dagelijks een gratis ontbijt aan en betaald de helft van de lunch. Er is een partnerschap met een instelling om onderwijs te geven aan de werknemers die hun lagere school willen afmaken. Unico biedt hierbij logistieke hulp aan en heeft een speciale studieruimte gemaakt. Daarnaast is er een support programma om verdere studies te financieren. Persoonlijke groei van de werknemers en de positieve impact op de gezinnen zijn het geheim van Mundo Unico. Dit zorgt voor loyaliteit en scherpte wat direct zichtbaar is in de kwaliteit van de producten. Door te investeren in het vakmanschap van eigen personeel is en blijft de kwaliteit van ongekende hoogte. Dat is dus het geheim van Unico. Eerlijke mode, wel zo Fair.

De Unico collectie

Wie maakt jouw Underwear?

Unico werknemers

Maria Eugenia Berrioci

Is al bijna 17 jaar werkzaam voor Mundo Unico. Ze begon als schoonmaker, heeft gewerkt bij de productie en is nu werkzaam in de logistiek. Ze woont in een eigen huis waar ze zorgt voor vier kinderen.

"Hier heb ik mijn school afgemaakt en het bedrijf heeft me actief geholpen in het vinden van een eigen huis. Dankzij het efficiënte werkpatroon is kan ik op tijd naar huis om bij mijn kinderen te zijn. Ik wil hier altijd blijven werken."

Unico werkneemster Marisol

Marisol Colorado Lopera

Is inmiddels 9 jaar werkzaam bij Unico. Ze heeft als tijdens deze jaren haar studie afgerond. Ze begon als een operator, promoveerde en is nu de opzichter van de kledingfabriek. Ze woont bij haar ouders, broer en haar 18 jarige dochter.

"De mogelijkheid om te werken en tegelijkertijd te studeren heb ik met beide handen aangegrepen. Dankzij een stabiel inkomen en sociale werk cultuur ben ik geworden wie ik nu ben."

Verenice

Verenice Ramirez

Werkt al 12 jaar bij Unico en heeft meerdere functies gehad in het bedrijf. Ze is de trotse moeder van twee kinderen. De dochter van Verenice woont inmiddels in Nederland en haar zoon is bezig met het afronden van zijn studie.

"Unico heeft me veel geholpen, zo heb ik hier mijn school kunnen afmaken. Het is een bemoedigende omgeving en er zijn veel kansen om te groeien als mens. Ik ga elke dag met plezier naar werk."

De Unico collectie

Bekijk nog meer Mundo Unico

 

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!