Menu
EUR
Mode uit Colombia

Mode uit Colombia

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Mode uit Colombia

Veel merken van Menwantmore zijn Colombiaans. Veel mensen denken bij Colombia meteen aan Pablo Escobar en zijn handel in wit poeder. Maar Colombia is ook één van de mooiste landen op aarde en steeds populairder als reisbestemming. ‘Wie is de mol’ kijkers weten inmiddels ook hoe schitterend en divers het land is. Daarbij is Colombia bevolkt door misschien wel het meest gastvrije volk op aarde. Minder bekend in Europa is dat Colombia voorloper is in de mondiale textielindustrie.

Kleurrijk ondergoed voor mannen

In een land waar de mensen zo ontzettend warm, sensueel en creatief zijn is het niet gek dat deze industrie heeft geleid tot een explosie van unieke fashion en geweldige brands die vaak kleurrijk is. Juist op het gebied van sensueel en ondeugend ondergoed. Veel van onze favoriete herenondergoed merken komen dan ook uit Colombia. Denk aan Clever Moda, Mundo Unico en Pikante. Juist omdat deze industrie zo ontwikkeld is valt dit herenondergoed niet alleen op vanwege de creatieve designs. Ook de kwaliteit, de pasvorm, het materiaalgebruik. Dit is het resultaat van jarenlange industriële ontwikkeling en innovatie op gebied van textiel. Vooral de ondergoed van Mundo Unico is ongekend duurzaam

Eerlijk herenondergoed

Ook als het gaat om arbeidsomstandigheden is de standaard van de textielindustrie in Colombia is veel hoger als het gaat om eerlijke fashion is vele maten hoger dan in landen als China, Bangladesh en zelfs Turkije. Denk aan primaire arbeidsvoorwaarden als werktijden en eerlijke lonen. Maar Mundo Unico doet zelfs nog veel meer, lees bijvoorbeeld dit blogbericht. Janwillem, de eigenaar van Menwantmore neemt dit jaarlijks met eigen ogen waar bij zijn bezoeken aan de merken waar wij mee werken.

Ontwikkelen

Omdat we zo van Colombia houden gaan we graag nog een stapje verder. Colombia is namelijk ook een land met vele uitdagingen op het gebied van armoedebestrijding en milieu. Menwantmore ondersteund stichting Amigos Del Mar. Een moedige organisatie die op verschillende fronten werkt aan een nog mooier Colombia. Amigos Del Mar is gevestigd op Tierra Bomba, een arm eiland vlak bij de Colombiaanse kust. Deze stichting zonder winstoogmerk levert een bijdrage aan de sociale ontwikkeling en educatie van de arme eilandbewoners.

Ondersteunen

De meeste van de activiteiten en trainingen bevinden zich in Tierra Bomba: het schoolgebouw van dromen. Hier wordt gedroomd en worden dromen verwezenlijkt. Het is een plaats van onderwijs, sociale steun en stimuleren van ondernemerschap. Daarnaast is sport is een belangrijke middel is om discipline, teamwerk, toewijding en doorzettingsvermogen te leren. In een plek omringt door de zee ligt de focus vooral op kiteboarden, suppen en surfen. Uit de hele wereld komen vrijwilligers om bij te dragen aan deze bijzondere organisatie.

Klik hier voor meer over Amigos Del Mar

Shop Menwantmore!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!