Menu
EUR
Verschillen in heren badmode in Noord- en Zuid-Europa

Verschillen in heren badmode in Noord- en Zuid-Europa

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Verschillen in heren badmode in Noord- en Zuid-Europa

Als je kijkt naar trends in heren badmode, zie je anno 2016 dat de zwemshort weer wat korter is geworden. Geen lange zwemshorts meer tot de knie, maar tot ergens halverwege het bovenbeen. Zijn er nog grote verschillen in badmode voor mannen in Noord- en Zuid-Europa? In het algemeen zijn designtrends steeds meer wereldwijd terug te zien. Vanzelfsprekend zijn er wel een aantal punten die opvallen.

Zwemstring voor mannen

De verschillen in heren badmode tussen Noord- en Zuid-Europa zie je met name in de hoeveelheid mannen met zwemstrings. In landen als Portugal, Spanje, Italië en Frankrijk zul je net wat vaker een man in zwemstring tegen komen op het strand. Aan de andere kant is topless zonnen voor vrouwen zowel in Zuid-Europese als Noord-Europese landen geoorloofd.

Trends

Maar de swimwear trends zie je eigenlijk overal terug. In vergelijking met de Amerikaanse man draagt de Europese man nog wel wat vaker een Speedo. Amerikanen gaan toch meer voor de trunk. De verkoop van badmode zit in de lift door de stijgende vraag naar strandvakanties en de toename van watersportactiviteiten. Dit blijkt uit een onderzoek van Global Industry Analysts, Inc.

Er is wel een land dat er duidelijk uitspringt als het gaat om heren badmode, namelijk Frankrijk. Hier is het in gemeentelijke zwembaden al jaren verboden om een wijde zwembroek aan te hebben. Om hygiënische redenen wordt alleen de strakke zwemslip of zwemshort getolereerd. Verder waxt 43% van de Franse mannen hun lijf, zo blijkt uit het Global Industry Analysts onderzoek.

Heren badmode collectie!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!