Menu
EUR
Wat is herenlingerie

Wat is herenlingerie

Door: Janwillem de Kwaasteniet Reacties: 0

Wat is herenlingerie?

Herenlingerie, wat is dat nu precies? Zijn dat de witte katoenen herenslip en de boxershort of omvat het meer? Taalkundig gezien klopt het woord herenlingerie eigenlijk niet. Lingerie is namelijk de Franse vertaling van het woord damesondergoed. Laten we herenlingerie er maar in houden. En zeggen dat herenlingerie of herenondergoed op dit moment een groeiende markt is met tal van kleuren en een grote variatie aan modellen.

Veel stijlen herenlingerie

The Underwear Expert is de grootste herenlingerie site ter wereld en zegt dat het aandeel van herenlingerie iedere dag groeit. Met innovaties en technieken, gewaagde ontwerpen en de nadruk op de fit en het comfort. Op dit moment zijn er meer stijlen herenlingerie dan ooit tevoren.

Geld uitgeven

Herenlingerie slaat ook steeds beter aan bij de consument. Nederlandse mannen schudden langzaamaan het suffe onderbroekenimago van zich af en durven wat spannenders te dragen. De man is modebewuster dan vroeger en wil daar ook geld aan uitgeven. Vrouwen daarentegen zijn juist prijsbewuster. Steeds meer lingeriemerken richten zich nadrukkelijker op de man, met veel nieuwe modellen.

Maar wat is er zoal te krijgen op het gebied van herenlingerie? Is de sexy lingerie niet voornamelijk voor homo’s op de markt gezet? Er zijn naast de vele modellen en kleuren ook meer dan 200 lingeriemerken actief. Er is zoveel te koop en ook heel stijlvolle spannende lingerie voor heteromannen.

Soorten herenlingerie

Onder herenlingerie vallen slips, boxershorts, strings, jockstraps en lang ondergoed (vaak thermisch). En de slips en boxershorts kunnen op verschillende manieren gesneden zijn, laag of juist hoog. En dan kun je als man kiezen voor prachtige prints, effen kleuren, verschillende kleur elastieken band, spannende doorschijnende stoffen, latex look, lingerie met inkepingen, ringen of gaten.

Welk ontwerp je ook kiest, fabrikanten focussen zich meer en meer op het draagcomfort. De mannelijke genitaliën moeten voldoende lucht krijgen en de stof moet prettig aanvoelen. Sommige merken verkopen slips en boxershorts met een zogenaamde lift, waardoor de edele delen van de man meer lucht krijgen.

COLLECTIE HEREN LINGERIE!

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!